Om oss

FreedomBikes AB startades upp under 2020 av Johan Calmernäs.

Johan driver sedan flera år tillbaka företaget ”Bilanpassarna” i Växjö och har genom det bolaget varit återförsäljare för Van Raam den senaste tiden. Efterfrågan har dock varit så stor att Johan insåg att han behövde dela arbetsbördan med någon.

I början av 2021 klev Anders Andersson på tåget för att i huvudsak hjälpa till med bearbetning av marknaden och försäljningen av cyklarna.

Anders kommer närmast från bilbranschen som försäljningschef och har under lång tid arbetat med försäljning och marknadsföring.

Johan och Anders har känt varandra under många år och under hösten 2020 föddes snabbt idén att ta hand om cyklarna tillsammans i ett nytt företag som kom att heta FreedomBikes.

 

Nu är FreedomBikes startat och det är vår stora förhoppning och önskan att hjälpa så många människor som möjligt till att kunna få uppleva glädjen som cykling ger. Att få känna solen i ansiktet och vinden i håret och få känna FRIHETEN!

 

Just nu är vi importör och återförsäljare för van Raam och kan erbjuda deras enormt breda sortiment av cyklar, hjälpmedel och tillbehör till kunderna i Sverige. Vårt mål är att inom en snar framtid kunna bredda vårt program ytterligare med fler cyklar från flera andra tillverkare också.

 

Hos FreedomBikes står kunden alltid högst i fokus.

Vår utgångspunkt är att kunden inte ska köpa den cykeln som vi vill sälja utan vi ska sälja den cykeln som kunden och användaren verkligen vill ha och behöver!

Därför byggs cyklarna efter order och exakt efter kundens önskemål för vad gäller ramstorlek, färg, utrustning och tillbehör.

 

Vi säljer till både kommuner, regioner, verksamheter och boenden, cykelverkstäder, butiker och givetvis även till privatkunder.

 

Johan & Anders

FreedomBikes

 

 

 

Fråga oss gärna!

Är det något du undrar över eller söker, men inte hittar på vår sida?
 
Vill du ha mer information?
 
Maila oss gärna genom att klicka på länken nedan, så hjälper vi er !

Kunden i fokus

För oss är du och din frihet viktigast. Är det någon cykel eller något tillval du behöver men inte hittar på vår hemsida?   Fråga oss gärna vi kan kanske hitta lösningen.

Vår utgångspunkt är att du inte ska köpa den cykeln som vi vill sälja till dig utan vi ska sälja dig den cykeln som du verkligen vill ha och behöver!

Service & garanti

Vi erbjuder full service över hela landet. På vår serviceverkstad i Växjö ombesörjer vi all typ av service och reparationer. Behöver ni hjälp eller har frågor gällande service, reparation eller garanti?

Ni kontaktar oss enklast här och vi återkopplar inom 24 tim
Finansiering

Finans via Svea ekonomi