Kivo Plus

BILDGALLERI

Kivo Plus

FÖRDELAR

Föraren sitter bak
Bra uppsikt över både vägen & passagerare
Till-&-från koppling möjlig
Lågt insteg för båda personerna
Mycket stabil för en säker känsla
Silent Elektro HT möjlig
Avgör om barnet ska trampa eller inte

Kivo Plus

BESKRIVNING

Kivo Plus är en förälder-barn-tandem som trehjulsvariant med 2 hjul bak för ökad stabilitet för en vuxen som sitter bak och ett barn som sitter framför. Barnet har i och med positionen bra sikt på omgivningen medan föraren har bra uppsikt över barnet. Kivo har ett lagt insteg vilket gör den lättare i hanteringen både för föraren och passageraren. Standard har Kivo 8 växlar och en till-och-från-koppling, vilket erbjuder 3 möjligheter för vad gäller barnets deltagande i cyklingen:

  1. Barnet ska trampa med. Barnets pedaler rör sig likadant som förarens pedaler, båda trampar och bidrar till framfarten.
  2. Barnet kan inte bidra. Barnets pedaler rör sig oberoende från förarens och kan trampa med men det bidrar inte.
  3. Barnet kan trampa med. Barnets pedaler rör sig oberoende av förarens och kan cykla med och bidra men det är inte tvunget.

Kivo finns även som 2-hjulsvariant. På alla varianter finns möjlighet till elmotor för trampassistans som bidrar till ännu mer skön och bekväm cykling.

Om man väljer den elektriska trampassistansen levereras Kivo Plus som en smart e-cykel. Detta gör att man kan se mycket information om batteriet och cykeln på distans. Man kan till exempel använda appen för att se cykelvägar och se var cykeln är parkerad – detta är särskilt bra mot stöld. Läs mer om Van Raam Smart E-Bike på Van Raam App-sidan.

Specifikation

Specifikation

Benämning

Kivo Plus 377-0000

Inre benlängd (justerbar)

50-62 cm

Ramhöjd (justerbar)

50-62 cm

Steghöjd

36 cm

Cykelvikt

+/- 48 kg

Max. cykellängd

246 cm

Max. cykelbredd

75 cm

Hjulstorlek fram

20"

Hjulstorlek bak

24"

Bromsar

Standardfärg (anpassningsbar)

Äpplegrön / svart

Max. förarens användarvikt

120 kg

Standard inkl.

parkeringsbroms, omkopplingsbart frihjul, belysning, lås, klocka etc.

Kivo Plus

ANPASSA MEDTILLVAL OCH TILLBEHÖR

Du kan anpassa produkten med ett stort antal val, nedan ser ni några exempel. I webbshoppen kan ni se priser och på Van Rams internationella sida kan fullständigt urval ses.

Käpp/kryckhållare

Har du behov av en käpp eller krycka då kan du med dig den på cykeln. Hållaren erbjuder möjligheten att ta med sig två, dock inte på Easy Sport där du bara kan ta med en.

Ryggstöd

På våra vanliga trehjulingar och tandems är det möjligt att montera ett ryggstöd. Ryggstödets bälte ingår inte, detta måste beställas separat!

Spegel

För extra säkerhet på cykeln kan en spegel placeras på styret. Detta kan göras på både vänster och höger sida.

Fotfixering

Det är möjligt att montera en fotfixering på pedalen på en Van Raam-cykel . Med ett enkelt stängningssystem är det väldigt enkelt att fästa foten med banden.

Färger

Cyklarna har en standardfärg per modell och några andra valfria färger, dessutom kan cykeln pulverlackeras i valfri RAL-färg mot extra tillägg.

Elmotor

Van Raam har sedan 2011 ett eget elpedalstöd som heter Silent System. Motorn, batteriet, styrenheten, Smart Display och mjukvaran är utvecklade av Van Raam, speciellt för specialcyklar

Kivo Plus

Kivo Plus, en förälder-barn-tandem för en vuxen bak och ett barn fram. Tack vara de 2 hjulen bak är den extra stabil och säker.

Kivo Plus

Leasing från:

Du kan du själv välja om du vill ha ditt avtal på 12, 24 eller 36 månader.

Spela videoklipp

Fråga oss gärna!

FREEDOMBIKES/VAN RAAM

HANDLAENKELT & TRYGGT

Alla våra cyklar och produkter byggs anpassat helt efter din beställning och din order blir en unikt anpassad proukt för att passa dig bäst. Du väljer en basmodell och kompletterar sedan med anpassningar såsom ramhöjd, eldrift, diverse tillbehör mm. Nedan kan ni se exempel på tillbehör och anpassningar.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri konsultation.

Kontakt

Har ni frågor så är ni välkomna att kontakta oss.

Jag vill att ni kontaktar mig om denna produkt

Fråga oss gärna!

Spela videoklipp

Johan med personal hjälper gärna er med att hitta bästa lösningen för er. 

Du kan du själv välja om du vill ha ditt avtal på 12, 24 eller 36 månader.

Kivo Plus

Kivo Plus, en förälder-barn-tandem för en vuxen bak och ett barn fram. Tack vara de 2 hjulen bak är den extra stabil och säker.

Vill du veta mer:

Leasing från:

Dela sida:

Dela på email
Email
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter